fbpx

Seinätikkaat

Kotimaiset seinätikkaat ammattilaisen asentamana.

Talon katolle on oltava turvallinen pääsy savupiipun ja muiden katolta löytyvien rakennusosien huoltamiseksi. Käytännössä kulkuyhteys järjestetään seinä- eli talotikkailla.

Seinätikkaat suositellaan asennettavaksi rakennuksen päätyräystäälle. Tällä minimoidaan lumikuorman aiheuttama kuormitus tikkaiden kiinnityksille. Sivuräystäille asennettaessa seinätikkaiden sivulle on sijoitettava lumiesteet. Halutessa seinätikkaisiin voidaan lisäksi asentaa kiipeilyeste, jolla estetään lasten pääsy tikkaille. Yli kahdeksaan metriin nousevat seinätikkaat tulee varustella turvakiskoilla tai selkäkaarella.

Ovatko seinätikkaat vaihdon tarpeessa?

Seinätikkaiden, kuten muidenkin kattoturvatuotteiden kunto tulee tarkastaa aika ajoin. Asiantuntijamme tulevat mielellään tarkastamaan seinätikkaittesi kunnon. Värisetiltä saat seinätikkaat asennettuna sekä uusiin että vanhoihin taloihin. Käytämme kotimaisia ja laadukkaita tuotteita, jotka täyttävät kaikki seinätikkaille asetetut turvallisuusvaatimukset. Valikoimasta löytyy useita värejä. Uudet seinätikkaat ovat paitsi turvalliset myös kotisi ulkonäköä kohentavat.

Seinätikkaiden asennus

Seinätikkaiden asennuksessa on tärkeää noudattaa aina valmistajan ohjeita. Mikäli tikkaidesi kunto tai asentaminen mietityttää, pyydä meidät arviokäynnille. Asennamme seinätikkaat mielellämme puolestasi. Asennus hoituu yleensä päivässä, ja seinätikkaita voidaan asentaa ympäri vuoden.

Laa­duk­kaat tuot­teet

Väriset Oy:n asentamat seinätikkaat ovat Suomessa valmistettuja laadukkaita Nesco Oy:n valmistamia tuotteita. Voit tutustua Nescon tuotteisiin täällä.

Tilaa maksuton arviokäynti

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.

Voit myös soittaa 020 7344 766


  Kiinteistön tyyppi*:

  Minua kiinnostaa*


  Huomaathan, että lomaketta ei voida lähettää, ellet ole hyväksynyt tietosuojakäytäntöä ja täyttänyt pakollisia kenttiä.

  Ulkopintojen huolto-opas

  Lue lisää talon maalauksesta ja katon pinnoituksesta – lataa maksuton opas!

  Milloin on aika maalata talon ulkoverhous? Miten välttyä yllätyksiltä? Miten varmistaa viimeistelty ja laadukas lopputulos?

  Näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin saat vastauksen maksuttomasta Ulkopintojen huolto-oppaasta.

  Hintaopas 2022

  Selvitä talon maalauksen hinta – lataa maksuton opas!

  Mitä maksaa talon maalaus? Oppaasta saat ajankohtaista tietoa ulkoverhouksen maalauksesta ja tiilikaton pinnoituksesta.

  Talon ulkomaalauksen hinta voi vaihdella suuresti eri kohteiden välillä. Lataa maksuton Hintaoppaamme ja lue, miten hinta määräytyy!

  Asiakkaidemme kokemuksia

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat hyödyllistä tietoa talosi kunnossapidosta.


   Lue Värikynä-blogista