Aluejohtajaksi Pirkanmaalle

Haemme aluejohtajaa Pirkanmaalle

Liity parhaiden joukkoon saavuttamaan visiomme vaivattomasta tulevaisuudesta!

Väriset Oy etsii aluejohtajaa Pirkanmaalle. Oletko se sinä? 🙏🏼

Haku avoinna: 10.6.2024 – 31.7.2024. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Aloitus: 1.11.2024 – 1.2.2025 välillä joustavasti

Etsimme aluejohtajaa Pirkanmaalle nykyisen aluejohtajan siirtyessä konsernissa uusiin tehtäviin. Vastuullasi on Väriset Pirkanmaa Oy:n kasvu ja kannattavuus, rekrytointi, henkilöstöjohtaminen sekä tuotannon johtaminen. Vastaat myös myynnin johtamisesta yhdessä myyntipäällikön kanssa. Kehität konsernimme liiketoimintaa alueyhtiön kautta.

Mitä odotamme sinulta?

  • Johtamistaitoja: Kykyä johtaa ja innostaa ihmisiä
  • Päätöksentekokykyä: Strategista ja ennakoivaa ajattelua
  • Sosiaalisia taitoja: Kykyä innostaa ja tukea tiimiä
  • Liiketoiminnan ymmärrystä: Kykyä analysoida liiketoiminnan tunnuslukuja

Väriset Pirkanmaa Oy

Alueyhtiömme Väriset Pirkanmaa Oy on perustettu vuonna 2021. Vuoden 2023 liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa, ja vuonna 2024 henkilöstöömme kuuluu noin 50 sesonkityöntekijää sekä ympärivuotisesti 4 henkilöä. Alueyhtiön toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Lempäälässä.

Maalina vaivaton tulevaisuus

Väriset Oy tarjoaa julkisivujen maalauksia ja tiilikattojen huoltoja kuluttajille ja taloyhtiöille jo yli 10 vuoden ja yli 6000 urakan kokemuksella. Toimimme tällä hetkellä Uudenmaan, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Satakunnan alueilla. Emoyhtiö Väriset Oy:n alla toiminnastamme vastaa kolme alueyhtiötä. Tavoitteemme on tulevina vuosina skaalata liiketoimintaa kannattavasti ja asiakaslähtöisesti. Toivomme, että tulevien työkaveriesi lailla voit sitoutu arvoihimme, jotka ovat rohkeus, vastuu ja innostus.

Tehtävän kuukausipalkka on 4500–5500 €/kk, lisäksi maksetaan 0–15 000 €:n suuruinen suoriteperusteinen vuosibonus.

Liity parhaiden joukkoon saavuttamaan visiomme vaivattomasta tulevaisuudesta!

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi otsikolla ”Aluejohtaja Pirkanmaa” Väriset Oy:n toimitusjohtajalle Andreakselle osoitteeseen andreas.mallinen@variset.fi. Andyn tavoitat myös numerosta 040 6175 888.