fbpx

Väriset

Maalaustyöt näkemyksellä ja ammattitaidolla

Haluamme olla Suomen paras maalausalan yritys

Väriset Oy on suomalainen maalausalan yritys, joka tekee kaikenlaiset ulkopintojen maalaukset ja kattojen pinnoitukset asiakkaan toiveita kunnioittaen. Suunnittelemme jokaisen urakan erikseen yhdessä asiakkaan kanssa.

Konsta ja Jeremias Peltokorven maalausyrityksen tarina alkoi vuonna 2007. Oululaisveljekset päättivät tuolloin perustaa toiminimet, joilla nuoret miehet pääsivät tekemään maalaustöitä kesätyönä. Koska molemmilla oli alalta jo aikaisempaa työkokemusta, oli maalaustöihin helppo lähteä.

Vuoteen 2012 mennessä toiminta oli tyytyväisten asiakkaiden myötä laajentunut. Työmaiden määrä kasvoi kasvamistaan ja Peltokorvet päättivät lyödä isomman vaihteen silmään. Aika oli kypsä nykymuotoisen Värisetin perustamiselle.

Oulusta pääkaupunkiseudulle

Vuonna 2013 veljekset päättivät siirtää toiminnan Vantaalle. Oulussa palveluille riitti edelleen kysyntää, mutta pääkaupunkiseudulla tarve oli vielä suurempi. Siellä ei vielä ollut yrityksiä, jotka olisivat pystyneet tarjoamaan sesonkiluontoisen ulkomaalausalan ydinosaamista ja Värisetin kaltaista palvelua. Peltokorvet olivat työssään huomanneet, että ihmiset arvostavat pakettiratkaisua, jonka yksityiskohdat ovat joustavasti sovittavissa. Väriset tarjoaa juuri tätä yhdessä hyvin tehdyllä ja laadukkaalla työnjäljellä, joten selvää oli, että heidän palveluilleen on kysyntää. Oulusta pääkaupunkiseudulle siirtyminen oli iso asia, mutta nuorten miesten usko onnistumiseen oli kova.

Palveleva maalausalan asiantuntija

Tänään Väriset palvelee koko Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla. Toiminta on vähitellen kasvanut kysynnän mukaan. Yritystoiminnalla on ollut alusta lähtien selkeät suuntaviivat.

Tavoitteena on tarjota asiakkaille ensiluokkainen asiakaskokemus, jota on mukava muistella vielä vuosienkin jälkeen. Ensiarvoisen tärkeitä arvoja Värisetille ovat vastuullisuus, välittäminen ja positiivinen energia. Se tarkoittaa, että asiakkaista ja heidän omaisuudestaan huolehditaan ja työt tehdään aina sovitusti loppuun asti. Välitämme aidosti työntekijöistämme ja asiakkaistamme. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että kannamme vastuumme ja että yritys on olemassa myös tulevaisuudessa. Meille on erittäin tärkeää, että yrityksemme palvelusta ja toiminnasta jää kaikille osapuolille hyvä ja positiivinen kuva.

Alan tyytyväisimmät työntekijät

Värisetin listoilla on nykyään vuosittain jo yli 100 suomalaista maalausalan ammattilaista. Yrittäjät arvostavat kotimaista osaamista ja haluavat työllistää suomalaisia tekijöitä.

Työntekijöistä ja heidän osaamisestaan huolehtiminen sekä hyvän yhteishengen vaaliminen on Värisetille tärkeää. Se että työntekijät viihtyvät työssään näkyy heidän erinomaisessa työasenteessaan. Värisetillä työskenteleekin alan tyytyväisimmät työntekijät.

Vastuu on Värisetin ykkösjuttu

Vuosien varrella Värisetillä on todella sisäistetty asiakastyytyväisyyden merkitys. Jokaisen työmaan onnistuminen on tärkeää jo itsessään, mutta sillä on suuri merkitys myös yrityksen jatkuvuuden kannalta. Tärkeintä on, että asiakas on tyytyväinen. Vaikka se joskus maksaisi meille vähän enemmän tai joutuisimme tekemään sen eteen ylimääräistä työtä, on tyytyväinen asiakas kuitenkin kaiken sen työn arvoinen. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä, ja haluamme huolehtia siitä, että työnjälki on sen mukaista.

Suomen paras maalausyritys

Väriset tekee päämääränsä eteen ahkerasti töitä. Haluamme, että yrityksemme tunnetaan laadukkaasta palvelusta ja tyytyväisistä työntekijöistä. Osaavat, työssään viihtyvät työntekijät ovat koko toiminnan lähtökohta, joka näkyy ulospäin erinomaisena palveluna ja positiivisena asiakaskokemuksena.

Värisetin tarkoitus on kasvattaa ja kehittää toimintaansa. Haluamme olla kaikilla osa-alueilla Suomen paras maalausalan yritys.

Värisetin arvot

Vastuunkanto

Välittäminen

Positiivisuus

Asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa uutiskirjeemme ja saat hyödyllistä tietoa talosi kunnossapidosta.