Väriset

Maalina vaivaton tulevaisuus

Haluamme olla Suomen paras maalausalan yritys

Väriset Oy on vuonna 2012 perustettu ulkomaalaustöihin ja tiilikaton pinnoituksiin erikoistunut yritys. Suunnittelemme jokaisen urakan erikseen yhdessä asiakkaan kanssa ja toteutamme ne asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Kipinä Värisetin syntymiselle ja talojen värittämiselle lähti jo varhain. Pohjoispohjanmaalaiset veljekset Konsta ja Jeremias Peltokorpi perustivat vuonna 2007 toiminimet, ja aiemman maalauskokemuksen siivittämänä maalasivat kesäisin Oulun alueella koteja.

”Alussa teimme maalaustöitä puhtaasti kesätyönä opiskeluiden ohella, mutta pian huomasimme, että ulkomaalauksiin ja kattojen pinnoituksiin erikoistuneelle yritykselle oli markkinoilla selkeä tarve. Pikkuhiljaa kypsyi ajatus osakeyhtiön perustamisesta ja varsinaisen liiketoiminnan käynnistämisestä.”

Toiminnan hiljalleen kasvaessa kiinnostus ja uskallus seuraavan askeleen ottamiselle oli luonnollinen, ja vuonna 2012 oli aika perustaa nykymuotoinen Väriset Oy. Samalla yrityksen toiminta-alue siirtyi etelämmäksi Uudellemaalle, jossa väritettäviä taloja ja palveltavia asiakkaita riitti.

Energinen 12-vuotias

Toimintaa on kasvatettu vähitellen ja vakaasti kysynnän mukaan. Vuonna 2021 aika oli kypsä laajentaa toimintaa Pirkanmaalle. Samalla Väriset Oy:n alle syntyi toiminnasta vastaavat tytäryhtiöt, Väriset Uusimaa Oy ja Väriset Pirkanmaa Oy. Toiminta on nykyään konsernimuotoista. Keväällä 2023 avasimme toimipisteen myös Varsinais-Suomeen. Nykyään palvelemme asiakkaitamme Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä sekä Satakunnassa.

Tänä päivänä Värisetillä työskentelee ympärivuotisesti noin parikymmentä työntekijää, joista suurin osa työskentelee Espoon-toimistollamme. Ulkomaalauskaudella meillä on kunnia tarjota työtä noin 200 maalarille. Koulutamme jokaisen maalarimme itse. Tällä porukalla haluamme tarjota asiakkaillemme kokemuksen, jota on mukava muistella vielä vuosienkin päästä.

Vuonna 2022 juhlistimme 10-vuotiasta yritystämme. Matkan varrella on kasvettu ja opittu yli 6000 maalaus- ja pinnoituskohteesta. 12-vuotiaan ihmisen lailla on Väriset utelias uudelle ja jatkuvasti kehittyvä.

Rohkeus, vastuu ja innostus

Värisetin arvot ja toiminnan kulmakivet ovat rohkeus, vastuu ja innostus. Haluamme, että arvomme näkyvät asiakkaillemme ja työntekijöidemme arjessa kaikessa tekemisessämme.

Kannamme rohkeasti vastuun kaikessa ja kaikesta, mitä teemme. Välitämme asiakkaidemme omaisuudesta ja huolehdimme palvelulupauksestamme. Vaikka se joskus maksaisi meille vähän enemmän tai joutuisimme tekemään sen eteen ylimääräistä työtä, on tyytyväinen asiakas kuitenkin kaiken sen työn arvoinen.

Haluamme työntekijöidemme viihtyvän työssään ja tahdomme tarjota mahdollisuuden kehittyä ja oppia rohkeasti uutta. Ylläpidämme positiivista energiaa ja hyvää yhteishenkeä. Osaavat ja innostuneet työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joista haluamme pitää kiinni.

Parasta palvelua myös seuraavat 12 vuotta

Tavoitteemme on olla Suomen paras maalausalan yritys, joka tunnetaan laadukkaasta palvelusta ja työstään innostuneista työntekijöistä. Ennustamme ja toivomme Värisetin tarinan jatkuvan seuraavatkin 12 vuotta osaavien tekijöiden, tyytyväisten asiakkaiden ja lukuisten maalipensseleiden siivittämänä.

Värisetin arvot

Rohkeus

Vastuu

Innostus

Asiakkaidemme kokemuksia