fbpx
Arvomme taas 5000 € arvoisen maalauslahjakortin! Osallistu täältä

Haemme kausityöntekijöitä

Vielä ehdit hakea – paikkoja auki vielä Uudellemaalle!

Oletko positiivinen, energinen ja tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja työkavereiden kanssa? Haluatko työssäsi nähdä kättesi jäljen ja nauttia samalla Suomen kesästä?

Vielä avoinna olevat paikat kesälle 2022:

 • Maalareita katoille ja seinille, Uusimaa

Haemme joukkoomme tekijöitä Uudellemaalle ja Pirkanmaalle tulevalle kesälle 2022! Täytettävänä on useita maalarin paikkoja, ja myös työnjohtoon ja timpurin tehtäviin tarvitaan vahvistusta. Kannattaa laittaa hakemus pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Aikaisempi kokemus ulkomaalauksesta tai katon pinnoituksesta on eduksi. Perehdytämme kuitenkin kaikki tekijät työhön. B-ajokortti on työssä välttämätön, ja lisäksi vetokoukullinen auto on suureksi eduksi. Toivomme, että voisit sitoutua työhön vähintään kolmeksi kuukaudeksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@variset.fi, täytä hakemus ohessa olevalla lomakkeella tai soita Andreakselle numeroon 040 617 5888.

👉🏼 Tarjoamme kokeneille maalareille myös mahdollisuuden työskennellä kanssamme esimerkiksi toiminimellä tai kevytyrittäjänä. Kerromme tästä mielellämme lisää – lisätietoja saat Andeakselta numerosta 040 617 5888 tai osoitteesta andreas.mallinen@variset.fi.

Värisetillä pääset mukaan työyhteisöön, jossa on positiivinen ja energinen ilmapiiri. Meille työntekijän viihtyvyys on kaikki kaikessa. Kesällä 2020 tehdyn kyselyn mukaan kaikki kyselyyn vastanneista olivat sitä mieltä, että Värisetillä on hyvä yhteishenki. Samaisessa kyselyssä kysyttiin myös, että suosittelisitko Väriset Oy:tä työpaikkana ystävillesi. 97 % vastanneista oli asiasta täysin tai lähes täysin samaa mieltä siitä, että suosittelisi. Yksikään vastanneista ei vastannut, että ei suosittele meitä. 

Lue lisää Värisetillä työskentelystä blogissamme: Joose värittää oman polkunsa

Hae töihin

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä Kiinnostuitko? Kerro muutamalla sanalla itsestäsi, niin jutellaan lisää.  Hakukohde*

  Liitä CV (vapaaehtoinen)

  Maksimitiedostokoko 10 MB. CV voi olla PDF- tai Word-muodossa
  Värisetin arvot

  Vastuullisuus

  Välittäminen

  Positiivisuus

  Kysy lisätietoja

  Lisätietoja tehtävistä antaa:

  Andreas Mällinen

  040 617 5888

  andreas.mallinen(at)variset.fi