Haemme kesätyöntekijöitä!

Vuoden 2021 kesätyöpaikat haussa nyt!

Oletko positiivinen, energinen ja tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja työkavereiden kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme tekijöitä Uudellemaalle ja Pirkanmaalle tulevalle kesälle! Täytettävänä on useita maalarin paikkoja ja myös työnjohtoon ja timpurin tehtäviin tarvitaan vahvistusta. Kannattaa laittaa hakemus pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Aikaisempi kokemus ulkomaalauksesta tai katon pinnoituksesta on eduksi. Perehdytämme kuitenkin kaikki tekijät työhön. B-kortti työssä on välttämätön, minkä lisäksi maalarin työssä tarvitaan vetokoukullinen auto. Toivomme, että voisit sitoutua työhön vähintään kolmeksi kuukaudeksi. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@variset.fi, täytä hakemus ohessa olevalla lomakkeella tai soita Uusimaa 0400 620 366, Pirkanmaa 040 617 5888.

Värisetillä pääset mukaan työyhteisöön, jossa on positiivinen ja energinen ilmapiiri. Meille työntekijän viihtyvyys on kaikki kaikessa. Kesällä 2020 tehdyn kyselyn mukaan kaikki kyselyyn vastanneista olivat sitä mieltä, että Värisetillä on hyvä yhteishenki. Samaisessa kyselyssä kysyttiin myös, että suosittelisitko Väriset Oy:tä työpaikkana ystävillesi. 97 % vastanneista oli asiasta täysin tai lähes täysin samaa mieltä. Yksikään vastanneista ei vastannut, että ei suosittele meitä. 

Vielä haussa olevia paikkoja kesälle 2021:

 • Maalareita katoille ja seinille
 • Timpuri

Lue lisää Värisetillä työskentelystä blogissamme: Joose värittää oman polkunsa

Hae töihin

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä Kiinnostuitko? Kerro muutamalla sanalla itsestäsi, niin jutellaan lisää.  Hakukohde*

  Liitä CV (vapaaehtoinen)

  Maksimitiedostokoko 10 MB. CV voi olla PDF- tai Word-muodossa
  Värisetin tärkeimmät arvot

  Vastuullisuus

  • Vastuu tehdystä työstä
  • Kannamme yhteiskuntavastuumme

  Välittäminen

  • Välitämme asiakkaan omaisuudesta
  • Välitämme toisistamme

  Positiivisuus

  • Suhtaudumme asioihin positiivisesti
  • Vaalimme hyvää yhteishenkeä

  Kysy lisätietoja

  Lisätietoja tehtävistä antaa:

  Henry Lappalainen

  0400 620 366

  henry.lappalainen(at)variset.fi