Haemme sisällöntuottajaa!

Tykkäätkö ottaa kuvia, päivittää somea ja kirjoittaa blogia? Jos se on homma, mistä pidät ja sinulla on siitä osaamista, tässä saattaa olla sinulle huippu paikka!

Haemme kasvavaan ja kehittyvään organisaatioomme sisällöntuottajaa. Halutessaan työtä voi tehdä myös osa-aikaisena talviaikana, mutta kesällä/keväällä tarvitsemme sinut kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työ käy siis mainiosti myös opiskelijalle, joka voi tehdä talvella osa-aikatyötä. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Vaadimme sinulta kykyä tuottaa laadukasta tekstisisältöä ja ottaa valokuvia. Sinun ei tarvitse olla ammattivalokuvaaja, mutta kokemus valokuvauksesta ja kuvien muokkauksesta on hyödyksi. Myös kevyiden videoiden tuottaminen markkinointikäyttöön on osa työtäsi. 

Tarjoamme sinulle ammattimaiset työvälineet työsi tekemiseen.

Värisetillä pääset osaksi positiivista ja energistä työyhteisöä. Meille työntekijän viihtyvyys on erittäin tärkeää. Kesällä 2020 tehdyn kyselyn mukaan kaikki kyselyyn vastanneista olivat sitä mieltä, että Värisetillä on hyvä yhteishenki. Samaisessa kyselyssä kysyttiin myös, että suosittelisitko Väriset Oy:tä työpaikkana ystävillesi. 97% vastanneista oli asiasta täysin tai lähes täysin samaa mieltä. Yksikään vastanneista ei vastannut, että ei suosittele meitä ystävilleen.

Mikäli kiinnostuit paikasta, kannattaa hakemus laittaa liikenteeseen pikaisesti tai ottaa yhteyttä puhelimitse 0400 619 232 tai sähköpostilla: konsta.peltokorpi@variset.fi

Työn aloitus on sopimuksen mukaan vuoden 2021 alkupuolella.

Lue lisää Värisetillä työskentelystä blogissamme: Joose värittää oman polkunsa

Hae töihin

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä Kiinnostuitko? Kerro muutamalla sanalla itsestäsi, niin jutellaan lisää.Hakukohde*

Liitä CV (vapaaehtoinen)

Maksimitiedostokoko 10 MB. CV voi olla PDF-, tai Word-muodossa

Huomaathan, että lomaketta ei voida lähettää, ellet ole hyväksynyt tietosuojakäytäntöä ja täyttänyt pakollisia kenttiä.

Värisetin tärkeimmät arvot

Vastuullisuus

  • Vastuu tehdystä työstä
  • Kannamme yhteiskuntavastuumme

Välittäminen

  • Välitämme asiakkaan omaisuudesta
  • Välitämme toisistamme

Positiivisuus

  • Suhtaudumme asioihin positiivisesti
  • Vaalimme hyvää yhteishenkeä