fbpx

Tule työpäälliköksi Uudellemaalle

Haemme joukkoomme osaavaa työpäällikköä Uudenmaan-toimipisteellemme Espooseen.

Väriset on ulkomaalauksiin ja tiilikattojen pinnoituksiin erikoistunut yritys. Etsimme nyt Uudellemaalle työpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Väriset Uusimaa Oy:n maalausliiketoiminnan tuotannosta.

Työpäällikön monipuoliseen työnkuvaan kuuluu muun muassa kausityöntekijöiden rekrytointiin osallistuminen, työntekijöiden perehdyttäminen, yhteydenpito asiakkaisiin sekä toimipisteen tuotannon ylläpito ja kehittäminen.

Kuulemme sinusta mielellämme, mikäli seuraavat kohdat tuntuvat itseäsi kuvaavilta:

  • sinulla on erinomaiset organisointikyvyt
  • olet luonnostaan tavoitteellinen ja rohkeasti toimeen tarttuva tyyppi
  • sinulla on asenne kohdillaan myös tiukan paikan tullen
  • tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi. Työtehtävä on vakituinen ja aloitus onnistuu sopimuksen mukaan lokakuun ja alkuvuoden 2023 välillä. Tehtävästä maksettava palkka on osaamisesta riippuen 4500–6000 e/kk, jonka lisäksi maksetaan vuosittainen bonus.

Tarjoamme hyvät työtilat kätevien kulkuyhteyksien varrella Espoon Juvanmalmilla, hyvät työvälineet sekä huumorintajuisen, energisen ja lämminhenkisen työyhteisön, joten töihin on aina mukava tulla.

Väriset Oy:n tavoitteena on olla Suomen paras maalausalan yritys. Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisen kokemuksen sekä työntekijöillemme parhaan mahdollisen työpaikan. Vakaasti kasvavan yrityksemme arvoja ovat vastuunkanto, välittäminen ja positiivisuus.

Jos kiinnostuit, kysy lisää tai laita hakemus tulemaan oheisen lomakkeen kautta, sähköpostilla osoitteeseen andreas.mallinen(at)variset.fi tai soita Andreakselle numeroon 040 617 5888. Olethan yhteydessä pian: paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Katso videolta, kuinka kauden 2022 työpäällikkö Ilari Puroila kuvailee työtehtävää ja Värisetillä työskentelyä:

Hae töihin

Kiinnostuitko? Kerro muutamalla sanalla itsestäsi, niin jutellaan lisää.    Hakukohde*

    Liitä CV (vapaaehtoinen)

    Maksimitiedostokoko 10 MB. CV voi olla PDF- tai Word-muodossa