Kattopalvelut

aurinkopaneelit tiilikatolle
Aurinkopaneelit tiilikatolle – näin valmistelet kattosi asennuskuntoon

Aurinkopaneeleja asennetaan nyt kovaan tahtiin. Tiilikatto on suomalaisten suosikki, johon paneelit asennetaan kiinnitystelineiden avulla kattotuoleihin. Aurinkopaneelien käyttöikä on pidempi kuin tiilikaton huoltoväli. Siksi huoltamalla katon kuntoon ennen paneelien asennusta takaat huolettomampia ja huoltovapaita vuosia ja säästät pitkässä jouksussa aikaa ja rahaa.

3 askeleen syyshuolto tiilikatolle

Syksyn sateet ja tuivertavat tuulet laittavat katot koetukselle. Tiili on kestävä valinta, mutta kuten muutkin materiaalit, vaatii sekin huolenpitoa, jotta se suojaa kotia säässä kuin säässä. Onko kattosi valmis ottamaan syksyn vastaan? Tällä kolmen kohdan muistilistalla varmistat, että kotisi hattu on kunnossa.

Tiilikaton ikä – 3 + 1 keinoa sen pidentämiseksi

Tiili on havaittu hyväksi kattomateriaaliksi jo ammoisina aikoina: poltettua tiiltä käytettiin katoilla jo antiikin aikana. Sen suosio perustuu sen pitkäikäisyyteen, hiljaisuuteen ja ulkonäköön. Tiilikaton ikä on pitkä, jos katosta pidetään huolta. Hyvin huollettu ja oikein rakennettu tiilikatto voi kestää jopa 50 vuotta. Kun suuria kattoremontteja ei tarvita, säästyy rahaa ja vaivaa.

Miten katon pinnoittaminen tehdään?

Katon pinnoittaminen on yksi parhaista ja kustannustehokkaimmista tavoista pidentää katon käyttöikää. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten tiilikaton kattopinnoitus käytännössä tehdään. … Lue lisää

Miten kattomaalaus tehdään?

Katon maalaus on yksi parhaista ja kustannustehokkaimmista tavoista pidentää katon ikää. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten konesaumatun peltikaton maalaus tehdään … Lue lisää