fbpx

Tule myyjäksi Värisetille!

📍 Uusimaa 📍 Pirkanmaa

Myyjä

Tule osaksi myyntiporukkaamme Uudellemaalle tai Pirkanmaalle

Haluatko seistä aidosti laadukkaiden palveluiden takana? Mikäli sydämesi sykkii myyntityölle, olet jo hyvä myyjä tai haluat tulla sellaiseksi, emme malta odottaa yhteydenottoasi!

Haemme nyt 1–2 myyjää Uudellemaalle sekä yhtä Pirkanmaalle. Aloitus sopimuksen mukaan. Voit työskennellä kanssamme esimerkiksi vain kesäkauden tai jäädä riveihimme vakituiseksi työkaveriksemme.

Meillä pääset seisomaan aidosti laadukkaan palvelun takana: myymme ulkomaalauksia sekä tiilikaton pinnoituksia ja puhdistuksia asiakkaidemme tarpeeseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisen asiakaskokemuksen, jota on mukava muistella vielä vuosienkin päästä. Olemme ulkomaalausalan vakaa etenijä, ja meillä keskiössä on aina työntekijöidemme tyytyväisyys ja siitä kumpuava asiakkaidemme tyytyväisyys.

Tässä muutama hyvä syy liittyä joukkoomme:

 • Meillä myynti perustuu suurilta osin kysyntään; arvostamme kuitenkin aktiivista ja oma-aloitteista myyntityötä
 • Hinnat kestävät vertailun markkinoilla – pärjäämme hintakilpailuissa hyvin
 • Asiakastyytyväisyys on huomattavasti alan keskitasoa korkeammalla
 • Joustavat työajat ja mahdollisuus päästä erinomaisiin ansioihin
 • Myyjämme saavat erinomaisen koulutuksen työhön ja tekemisen taustalla on aina koko myyntipoppoon tuki
 • Meillä on tutkitusti korkea työntekijöiden tyytyväisyys ja erittäin hyvä työilmapiiri: täällä vedetään yhtä köyttä ja onnistumisista iloitaan yhdessä
 • Meillä on kokemus jo yli 4000 urakasta 11 vuoden ajalta – tiedämme, mitä teemme

Uudenmaan-toimistomme sijaitsee Espoon Juvanmalmilla, ja Väriset Uusimaa Oy:n toiminta-alue on koko maakunta. Pirkanmaalla toimistomme puolestaan sijaitsee Lempäälässä, ja toiminta-alueena on Pirkanmaan maakunta.

Myyjän työ vaatii B-ajokorttia ja toivomme, että sinulla olisi auto käytössäsi. Oman auton käytöstä maksamme luonnollisesti asianmukaisen korvauksen. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, laajat työterveyspalvelut, energisen ja nuorekkaan työyhteisön sekä suurempia saappaita vastuuta kaihtamattomille.

Myyjiemme palkka on provisioperustaista ilman palkkakattoa. Palkkataso lähtee 2500 eurosta, ja keskiansiot ovat kovimmalla myyntisesongilla maalis-elokuussa noin 4000–5000 euroa – huippumyyjillä vielä enemmän.

Värisetin kasvustrategia on maltillinen, joten homma pysyy hallinnassa. Tavoitteenamme on olla Suomen paras maalausalan yritys. Arvojamme ovat vastuullisuus, välittäminen ja positiivisuus. Asiakkaista ja heidän omaisuudestaan huolehditaan ja työt tehdään aina sovitusti loppuun asti. Vaalimme hyvää yhteishenkeä ja haluamme yrityksemme olevan paras mahdollinen paikka tehdä töitä.

Jos kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan alla olevan lomakkeen kautta. Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse tai puhelimitse:

👋🏼 Uudellamaalla rekrystä vastaa myyntijohtaja Verneri Tuomikoski: verneri.tuomikoski@variset.fi, 040 026 1507.
👋🏼 Pirkanmaalla rekrystä vastaa myyntipäällikkö Heikki Korteniemi: heikki.korteniemi@variset.fi, 040 838 2030.

Hae meille myyjäksi – jätä hakemus!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Hakukohde*

  Kokemus

  Olen kiinnostunut työskentelemään*

  Auto

  Miksi olisit juuri oikea henkilö työhön? Millainen koulutus sinulla on? Millaisia töitä olet tehnyt aiemmin?*

  Liitä CV (vapaaehtoinen)


  Maksimitiedostokoko 10 MB. CV voi olla PDF- tai Word-muodossa


  Huomaathan, että lomaketta ei voida lähettää, ellet ole hyväksynyt tietosuojakäytäntöä ja täyttänyt pakollisia kenttiä.