Taloyhtiölle

Taloyhtiöiden ulkomaalaukset ja kattojen pinnoitukset vahvalla kokemuksella

Väriset Oy on ulkomaalauksiin ja kattojen pinnoituksiin erikoistunut yritys. Meillä on jo vuosien kokemus taloyhtiöiden ulkopintojen huollosta. Koko Väriset Oy:n liiketoiminta on saanut alkunsa kahden pienen taloyhtiön ulkomaalauksesta. Vuosien aikana meille on muodostunut vakiintuneet ja hyväksi havaitut toimintatavat taloyhtiötyömaiden toteuttamiseen. Palvelemme taloyhtiöitä Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä ja Satakunnassa.

Luonnollisesti sovimme kuitenkin yksityiskohdista ja aikataulusta aina räätälöidysti taloyhtiön tarpeiden mukaisesti. Teemme jokaisesta työmaasta yksityiskohtaisen suunnitelman, jonka mukaan työt toteutetaan. Taloyhtiön ulkomaalauksessa lähtökohtana on aina, että meiltä tulee riittävän monta maalaria työmaalle, jotta saamme työt toteutettua tehokkaasti alusta loppuun. Panostamme erityisesti asiakaspalveluun ja työn aikaiseen tiedonkulkuun.

Isonkin työmaan voi toteuttaa jopa 2–3 viikossa, kun työmaalla on riittävästi osaavaa työvoimaa.

Miten kauan ulkomaalaus- tai katon pinnoitusurakka kestää?

Taloyhtiön ulkomaalaus tai katon pinnoitus saattaa olla hyvinkin pitkäkestoinen projekti, mikäli urakan toteuttaa yksi tai kaksi maalaria. Tuolloin taloyhtiön asukkaat saattavat joutua sietämään rakennustelineitä ja suojamuoveja pihallaan pahimmillaan jopa koko kesän. Maalausprojektin ei kuitenkaan tarvitse olla koko kesän projekti, vaan isonkin työmaan voi toteuttaa jopa 2–3 viikossa, kun työmaalla on riittävästi osaavaa työvoimaa. Me Värisetillä panostamme aina siihen, että sovitusta aikataulusta pystytään pitämään kiinni ja työmaa saadaan ripeästi valmiiksi. Tuolloin taloyhtiön asukas voi nauttia kesästä pihallaan myös sinä kesänä, kun huoltomaalaus tai katon pinnoitus on ajankohtainen.

Viestintä on tärkeä osa sujuvaa työskentelyä

Työmaa-aikainen viestintä on oleellisen tärkeä osa onnistunutta työtä. Kun asukkaat tietävät missä mennään ja miten työmaa vaikuttaa heidän arkeensa, vältytään turhilta väärinkäsityksiltä. Me vastaamme aina työmaa-aikaisesta viestinnästä ja tiedottamisesta. Voimme toteuttaa viestinnän joko perinteisillä paperitiedotteilla tai sähköisessä muodossa. Yksi hyväksi havaittu viestinnän tehostamiskeino on työmaa-aikaisen WhatsApp-ryhmän perustaminen. Tuolloin asukas pysyy kärryillä maalaustyötilanteesta, vaikka ei olisikaan kotona, kun työ toteutetaan.

5 syytä valita Väriset urakan toteuttajaksi

1. Olemme toteuttaneet jo yli 4000 urakkaa

2. Meillä on tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

3. Yrityksemme on toiminut jo kymmenen vuotta ja toimintamme on vakavaraista. Yritys on siis pystyssä vielä takuuajan jälkeenkin.

4. Teemme työmaasta aina suunnitelman, jonka mukaan toteutamme urakan

5. Teemme työn nopeasti ja luotettavasti sovitussa aikataulussa

Varaa maksuton arviokäynti

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.
  Kiinteistön tyyppi*:

  Minua kiinnostaa*  Huomaathan, että lomaketta ei voida lähettää, ellet ole hyväksynyt tietosuojakäytäntöä ja täyttänyt pakollisia kenttiä.


  Uusimaa

  Matthew Mikkola
  040 635 1001
  matthew.mikkola@variset.fi

  Pirkanmaa

  Heikki Korteniemi
  040 838 2030
  heikki.korteniemi@variset.fi

  Varsinais-Suomi

  Joona Sorvari
  040 617 6683
  joona.sorvari@variset.fi

  Näin urakka etenee, kun tilaat taloyhtiön maalausurakan Värisetiltä

  1. Tarjouspyyntö – Projekti käynnistyy aina sillä, että asiakas laittaa meille tarjouspyynnön. Otamme yhteyttä tarjouspyynnön jättäjään mahdollisimman nopeasti ja sovimme arviokäynnistä. Laskemme mielellään tarjouksen pienistä ja suurista kohteista.
  2. Arviokäynti – Käymme aina paikan päällä mittaamassa ja arvioimassa kohteen.
  3. Tarjous – Teemme aina asiakkaalle tarjouspyynnön ja arviokäynnin mukaisen tarjouksen.
  4. Tarjouksen hyväksyminen – Mikäli taloyhtiö päätyy tilaamaan urakan meiltä, varaamme alustavan aikataulun urakalle. Laadimme urakkasopimuksen ja hyväksytämme sen tilaajalla.
  5. Urakkasopimus – Allekirjoitamme urakkasopimuksen ja sovimme aikataulusta ja muista yksityiskohdista.
  6. Työmaan suunnittelu – Teemme jokaisesta työmaasta aina työmaakohtaisen työsuunnitelman ja työturvallisuussuunnitelman, joiden mukaan toteutamme urakan.
  7. Ennakkotiedottaminen – Hoidamme tarvittaessa asukkaille ennakkotiedotteen, missä on kerrottu selkeästi alustava aikataulu ja miten asukkaan pitää varautua urakkaan.
  8. Työmaan aloituskokous – Pyrimme sopimaan aina työn aloituksen yhteyteen työmaan aloituskokouksen, missä käydään työmaan käytännön järjestelyt läpi. Urakkakohtainen työmaasuunnitelma käydään läpi myös tässä yhteydessä.
  9. Töiden aloittaminen – Työt aloitetaan sovitun aikataulun mukaisesti. Työt toteutetaan riittävän suurella työntekijämäärällä, jotta työt saadaan tehokkaasti maaliin.
  10. Työmaa-aikainen katselmus – Erityisesti isommissa urakoissa pidetään työmaan aikainen katselmus, jossa tarkastetaan, että työn laatu vastaa sovittua. Usein katselmus toteutetaan pohjatöiden tekemisen jälkeen.
  11. Työn luovutus tilaajalle – Kun urakka on saatu valmiiksi, pidetään vielä vastaanottokatselmus, johon osallistuu taloyhtiön edustajat, mahdollinen työmaan valvoja ja työmaan vastaava työnjohtaja. Tarkastuksessa katsotaan, että kaikki on tehty kuten on sovittu.
  12. Takuutarkastus – Takuutarkastus tehdään kahden vuoden kuluttua työmaan valmistumisesta. Takuutarkastuksessa katsotaan, että työn laatu on täyttänyt vaatimuksensa. Mikäli puutteita löytyy, ne korjataan veloituksetta.

  Usein kysytyt kysymykset

  Referenssit

  As Oy Vantaan Puolukka

  As Oy Vantaan Apilatie

  As Oy Vantaan Kavaljeeri

  As Oy Tuusulan Sydänkäpy

  As Oy Espoon Karvasmäki

  As Oy Vantaan Vallesmanni

  As Oy Puolarmetsänkatu 2

  As Oy Vantaan Heidehofinpuisto

  As Oy Helsingin Suomenlinnan C10

  Taloyhtiö Espoossa

  As Oy Espoon Vantinniitty

  As Oy Espoon Törmäniityntie 7

  As Oy Sipoon Suula

  As Oy Pakanpelto

  As Oy Kulmalan-Salpa

  Taloyhtiökohteet kartalla