Tarjoustyökalu

Saat työn jopa 5 prosenttia edullisemmin, kun teet mittaukset itse.

Tarjoustyökalujemme avulla saat työn edullisempaan hintaan, kun teet tarvittavat mittaukset itse. Näin asiantuntijamme käyntiä paikan päällä ei tarvita, ja tämä säästö näkyy loppulaskussasi.

Voit laskea tarjouksen omakotitalolle tai paritalolle. Työkalu ei vielä toistaiseksi valitettavasti mahdollista tarjouksen laskemista taloyhtiölle tai muulle suuremmalle kokonaisuudelle.

Ohjeet pähkinänkuoressa
👉🏼 Lue mittausohjeet ja mittaa käsiteltävien pintojen pinta-ala. Mitatessasi voit napata kuvat kohteesta vaikkapa puhelimesi kameralla.
👉🏼 Syötä työkaluun mitat, kuvat ja vastaa muutamaan kysymykseen kyseessä olevasta kohteesta.
👉🏼 Saat meiltä tarjouksen pikimmiten!

Ulkoverhouksen maalauksen tarjoustyökalua varten tarvitset yleiskuvan talosta, kuvan joka puolelta taloa sekä lähikuvan huonokuntoisimmasta seinästä. Lisäksi voit liittää julkisivupiirrustukset.

Tiilikaton huollon tarjoustyökalua varten tarvitset kuvan katolta sekä yleiskuvan talosta. Voit liittää myös julkisivupiirustukset.

Huom! Tällä hetkellä tarjoustyökalumme avulla voit saada tarjouksen ainoastaan kokonaan puuverhoillun talon maalauksesta sekä harja- tai aumakattoisen talon tiilikaton pinnoituksesta tai puhdistuksesta. Tarjoustyökalun tilausehdot löydät täältä.

Haluamme jatkuvasti kehittää työkaluamme. Mikäli tarvitset apua työkalun käytössä tai havaitset siinä kehitettävää, voit olla yhteydessä numeroon 040 6811 864 tai sähköpostilla info@variset.fi.

Varaa arviokäynti

Jätätkö mittaamisen sittenkin mieluummin meille?