Omakotitalon kunnostusmaalaus Sipoossa

Sipoolaisten Maija ja Vesa Lepistön 20 vuotta sitten valmistuneen omakotitalon kunnostusmaalaus toteutettiin Väriset Oy:n toimesta keväällä 2016. Väriset Oy valikoitui työn toteuttajaksi erityisesti yrityksen arvojen sekä toimintatapojen perusteella.

– Syksyllä 2015 etsin netistä täällä Uudellamaalla maalaustöitä tekeviä yrityksiä. Pyysin tuolloin tarjouksen myös Väriset Oy:ltä, Maija muistelee.

Arvot ja toimintatavat vakuuttivat

Väriset Oy:n Jeremias Peltokorpi tuli käymään ja katsomaan Lepistöjen taloa. Jeremias tarkasti talon ulkopinnat ja katsoi, mitkä kaikki pinnat pitäisi maalata. Hän havaitsi myös sen, että ikkunoiden puitteet olivat uv-säteilyn vuoksi alkaneet hieman hilseillä ja kaipasivat sen vuoksi uutta maalia. Pelkkien seinäpintojen lisäksi maalattiin siis myös ikkunoiden puitteita.

– Käynnin yhteydessä Jeremias kertoi itsestään, yrityksestään sekä sen arvoista. He työllistävät nuoria, oman paikkakuntansa miehiä. Tähän ajatukseen ja arvoon ihastuin, sillä tämähän on sellaista toimintaa, mitä kansantaloutemme juuri nyt tarvitsee. Myös kaikki maalaustyöhön liittyvät asiat käytiin tarkasti ja huolellisesti läpi pienintä yksityiskohtaa myöten, Maija kertoo.

“Kaikesta toiminnasta näki, että he haluavat hoitaa työnsä hyvin.”

Maalaustyö aloitettiin Maijan toiveesta keväällä, heti kun sää salli. Työn kestoksi oli arvioitu alustavasti noin viisi päivää, mutta lopulta se olikin ohi noin kolmessa ja puolessa päivässä.

– Kaikesta toiminnasta näki, että he haluavat hoitaa työnsä hyvin. Esimerkiksi talomme oikeaa punamultasävyä etsittiin pitkään, koska he halusivat löytää juuri oikean sävyn maalille. Itse omakotitalon maalaustyö sujui hyvin ripeästi, mutta kuitenkin huolellisesti ja siististi. Miehet tekivät pitkää päivää, jotta saivat maalaustyön nopeasti valmiiksi, Maija kiittelee.

Kunnostusmaalauksen valmistuttua tehtiin lopputarkastus, jossa maalaus käytiin kohta kohdalta läpi. Lepistöt ovat olleet tyytyväisiä työn lopputulokseen ja maalausjälkeen.

“Maalaustyö sujui vaivattomammin, kuin mitä oletin!”

Omakotitalon maalauksen hinta-laatusuhde oli mielestäni hyvä, ja toiminta oli kaikkineen korkealaatuista. Kokonaisuus huomioitiin hyvin, eikä mikään jäänyt rempalleen. Kaikki tehtiin siis loppuun asti kunnolla, asiakasta kuunnellen. Mukavia nuoria miehiä, jotka myös siivosivat jälkensä kunnolla, Maija summaa.

– Omakotitalon maalaustyö sujui vaivattomammin, kuin mitä oletin! Voin suositella Väriset Oy:tä, he ovat tarkkoja työssään ja heidän toimintapansa sekä arvonsa vakuuttivat minut!

Ulkopintojen huolto-opas

Lue lisää talon maalauksesta ja katon pinnoituksesta – lataa maksuton opas!

Milloin on aika maalata talon ulkoverhous? Miten välttyä yllätyksiltä? Miten varmistaa viimeistelty ja laadukas lopputulos?

Näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin saat vastauksen maksuttomasta Ulkopintojen huolto-oppaasta.