Arvonta

Arvontaan voi osallistua 30.8.2021 saakka, ja arvonta suoritetaan 31.8.2021. Voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Osallistu arvontaan – voita 5000 euron maalauslahjakortti!

Haluatko, että väritämme talosi?

Nyt olisi tarjolla huikea 5000 euron arvoinen lahjakortti, jolla kotisi saa arvoisensa käsittelyn. Uusi maalipinta tai katon pinnoitus upean ulkonäön lisäksi suojaa kotiasi sään rasituksilta ja pitää ulkoverhouksen hyvässä kunnossa. Lahjakortti on käytettävissä ulkomaalaukseen, katon pinnoitukseen, räystäskourujen tai kattoturvatuotteiden asennukseen Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella.

Osallistu arvontaan jättämällä tälle sivulle yhteystietosi. Toivotamme arpaonnea!

Arvontaan voi osallistua 30.8.2021 saakka, ja arvonta suoritetaan 31.8.2021. Voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakortti on henkilökohtainen. Lahjakortti voidaan käyttää ainoastaan Uudenmaan tai Pirkanmaan maakunnissa. Osallistumalla hyväksyt arvonnan ehdot, joihin voit tutustua tästä.

Arvonnan järjestää Väriset Oy.

Psst! Tiesitkö, että meiltä saat maksuttoman arviokäynnin? Asiantuntijamme arvioivat talosi julkisivun tai katon kunnon, suosittelevat parasta toimenpidettä ja laskevat kiinteähintaisen tarjouksen. Kartoituskäynti ei sido sinua mihinkään. Lue lisää tästä: https://www.variset.fi/tilaa-maksuton-arviokaynti/

Osallistu arvontaan

Jätä yhteystietosi ja osallistu arvontaan.
Minua kiinnostaa

Huomaathan, että lomaketta ei voida lähettää, ellet ole hyväksynyt tietosuojakäytäntöä ja täyttänyt pakollisia kenttiä.

Edellisen arvonnan voittajat
Edellisen arvonnan voittajat