fbpx
Osallistu arvontaamme! Voit voittaa 5 000 € arvoisen maalauslahjakortin.

Arvonta

Osallistu arvontaan – voita 5000 euron maalauslahjakortti!

Haluatko, että väritämme talosi?

Värisetin perinteinen maalauslahjakorttiarvonta on jälleen käynnissä: arvomme 5000 euron arvoisen lahjakortin, jolla kotisi saa arvoisensa käsittelyn. Lahjakortti on käytettävissä Uudenmaan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla palveluihimme, eli ulkoverhouksen maalaukseen, tiilikaton pinnoitukseen tai tiilikaton puhdistukseen.

2022 onnettar vieraili Nokialla, ja vuonna 2021 onnellinen voitto osui Espooseen. Onko nyt sinun vuorosi?

Osallistu arvontaan jättämällä tälle sivulle yhteystietosi. Toivotamme arpaonnea!

Arvontaan voi osallistua 31.8.2023 saakka, ja arvonta suoritetaan 1.9.2023. Voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Arvonta on tarkoitettu yksityishenkilöille. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakortti on henkilökohtainen. Lahjakortti voidaan käyttää Uudenmaan, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen sekä Satakunnan maakunnissa. Mikäli voittaja on kesällä 2023 ostanut palveluitamme, hyvitetään voittajalle palvelun arvo 5000 euroon saakka.

Osallistumalla hyväksyt arvonnan ehdot, joihin voit tutustua tästä. Arvonnan järjestää Väriset Oy.

Psst! Tiesitkö, että meiltä saat maksuttoman arviokäynnin? Asiantuntijamme arvioivat talosi julkisivun tai katon kunnon, suosittelevat parasta toimenpidettä ja laskevat kiinteähintaisen tarjouksen. Kartoituskäynti ei sido sinua mihinkään.

Osallistu arvontaan

Jätä yhteystietosi ja osallistu arvontaan.
    Minua kiinnostaa


    Huomaathan, että lomaketta ei voida lähettää, ellet ole hyväksynyt tietosuojakäytäntöä ja täyttänyt pakollisia kenttiä.