Naapuruston kokemukset vakuuttivat – ”Ammattitaito ja laatu pysyi hyvänä”

1940-luvun puutalokaunotar Helsingin Maunulassa kaipasti uutta maalipintaa. Ulkomaalaus järjestyi nopealla aikataululla Värisetin maalareiden tekemänä elokuussa 2023.

Historiallinen alue

”Me olemme asuneet tässä 20 vuotta. Tämä on Pirkkolan omakotialueella, joka on suojeltu, hyvin historiallisesti merkittävä alue.”

Tapani Oksasen omakotitalo Pirkkolassa, Helsingin Maunulassa on yksi 1940-luvulla rakennetuista puutaloista, jotka rakennettiin alun perin karjalaisten evakkojen asuttamiseksi.

”12–13 vuotta sitten tehtiin tähän aika iso laudoitusremontti, tässä vaihdettiin kokonaan ulkolaidoitus. Nyt oli selkeä tarve tehdä huoltomaalaus ja myös homeenpoisto, koska tähän syystä tai toisesta tuli vahvasti hometta pintaan.”

Naapuruston kokemukset Värisetistä vakuuttivat

”Meillä on hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa toimiva yhteisö, ja kyselin muilta asukkailta millaisia kokemuksia heillä oli eri maalausfirmoista. Väriset oli yksi niistä harvoista, joista oli erittäin positiivisia kokemuksia.”

Vaikka Oksaset varautuivat siihen, että maalausprojekti siirtyisi ensi kevään puolelle, onnistui ulkomaalaus hyvinkin pian.

”Sattui sellainen hyvä tuuri, että Värisetillä oli vapaana hyvin nopealla aikataululla erittäin reipas ja aikaansaava porukka, ja me saatiin viikon kuluttua tilaamisesta työ käyntiin.”

Vauhdikasta työtä, hyvää jälkeä

”Työ tehtiin neljässä vuorokaudessa, oli tosi vauhdikasta, mutta samalla näki, että on hyvä ammattitaito ja laatu pysyi hyvänä.”

Talo sai uuden maalipuvun Tikkurilan Ultra Classicista.

”Kyllä tämän kokemuksen perusteella voin suositella.”

Kiitämme lämpimästi Oksasia luottamuksesta ja hienosta maalausprojektista. Mikäli kotisi on uutta pintaa vailla, teemme työn mielellämme puolestasi.

Ulkopintojen huolto-opas

Lue lisää talon maalauksesta ja katon pinnoituksesta – lataa maksuton opas!

Milloin on aika maalata talon ulkoverhous? Miten välttyä yllätyksiltä? Miten varmistaa viimeistelty ja laadukas lopputulos?

Näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin saat vastauksen maksuttomasta Ulkopintojen huolto-oppaasta.