Tiilikaton pinnoitus, Rauma

Ammattilaisen tekemä tiilikaton pinnoitus kaupungissa Rauma on nopea ja edullinen tapa huoltaa talosi tiilikatto.

Uusi pinnoitus saa vanhan katon näyttämään upealta ja antaa varman suojan kosteutta, sammaloitumista ja pakkasvaurioita vastaan. Väriset pinnoittaa tiilikatot myös paikkakunnalla Rauma.

Onko talosi katolle ilmestynyt sammalta tai muuta kasvustoa? Kun tiilikaton tehdaspinnoite on kulunut, pakkasvaurioiden riski kasvaa. Kun tiilen pinta muuttuu haaleaksi ja huokoiseksi, se imee kosteutta. Tiilen sisällä jäätyvä vesi laajenee ja voi rikkoa sen rakenteita. Tätä kutsutaan pakkasrapautumisesi.

Tiilikatto tulisi pinnoittaa 10–15 vuoden välein tai kun tehdaspinnoite on kulunut pois. Huolto on paikallaan viimeistään silloin, kun havaitset katolla sammalta tai muuta kasvustoa. 

Kun teet tiilikaton pinnoituksen ajoissa, vältyt työläältä ja kalliilta kattoremontilta. 

Värisetin tekemä tiilikaton pinnoitus on nopea ja edullinen tapa uusia tiilikaton pinnoitus. Tiilikaton pinnoitus antaa talosi katolle kauniin ja vesitiiviin suojan.

Mitä teen seuraavaksi?

Saat tiilikaton kuntokartoituksen ja tarjouksen maksuttomalla arviokäynnillä

Käynnin aikana asiantuntijamme käy kanssasi läpi talosi tiilikaton kunnon. Saat käynnin aikana kattavan arvion katon kunnosta sekä kiinteähintaisen tarjouksen pinnoituksesta. 

Milloin talon tiilikatto kannattaa pinnoittaa?

  • Kun havaitset katolla sammalta tai muuta kasvustoa
  • Kun tehtaan pinnoite on kulunut pois
  • Kun katon pinta on muuttunut haaleaksi ja huokoiseksi

Huolto-opas 2024

Lue lisää talon maalauksesta ja katon pinnoituksesta – lataa maksuton opas!

Asiakkaidemme kokemuksia