Osallistu arvontaamme! Voit voittaa 5 000 € arvoisen maalauslahjakortin.

Artikkelit

aurinkopaneelit tiilikatolle
Aurinkopaneelit tiilikatolle – näin valmistelet kattosi asennuskuntoon

Aurinkopaneeleja asennetaan nyt kovaan tahtiin. Tiilikatto on suomalaisten suosikki, johon paneelit asennetaan kiinnitystelineiden avulla kattotuoleihin. Aurinkopaneelien käyttöikä on pidempi kuin tiilikaton huoltoväli. Siksi huoltamalla katon kuntoon ennen paneelien asennusta takaat huolettomampia ja huoltovapaita vuosia ja säästät pitkässä jouksussa aikaa ja rahaa.

3 askeleen syyshuolto tiilikatolle

Syksyn sateet ja tuivertavat tuulet laittavat katot koetukselle. Tiili on kestävä valinta, mutta kuten muutkin materiaalit, vaatii sekin huolenpitoa, jotta se suojaa kotia säässä kuin säässä. Onko kattosi valmis ottamaan syksyn vastaan? Tällä kolmen kohdan muistilistalla varmistat, että kotisi hattu on kunnossa.

Omakotitalon maalauksen hinta
Mietityttääkö omakotitalon maalauksen hinta? Pihistä ja panosta näissä

Onko omakotitalon maalaus tullut ajankohtaiseksi? Suunnitteletko tekeväsi työn itse? Talon maalaus ei ole projekteista pienimmästä päästä, ja työhön saa uppoamaan aikaa ja rahaa – omakotitalon maalauksen hinta muodostuu monista eri tekijöistä. Teimme sinulle listan siitä, missä voi hieman säästää ja missä kannattaa ehdottomasti panostaa.