Hätäpoistumistikkaat

Turvaa hätätilanteiden varalle.

Hätäpoistumistikkaat tai palotikkaat asennetaan, jotta tulipalossa tai muussa hätätilanteessa kiinteistöstä poistuminen onnistuu turvallisesti.

Meiltä on saatavilla palotikkaat tai hätäpoistumistiet monenlaisiin kohteisiin. Suomessa valmistetut laadukkaat tuotteemme takaavat turvallisen poistumisen hätätilanteessa. Sen lisäksi, että tuotteemme ovat turvallisia, ne myös näyttävät hyvältä ja kestävät säärasitusta ruostumatta.

Milloin hätäpoistumistie vaaditaan?

Hätäpoistumistie tulee suunnitella aina kohteen mukaan. Hätäpoistumistie tulee asentaa, mikäli putoamiskorkeus ikkunasta tai parvekkeelta ylittää 3,5m. Normaalisti korkeus mitataan maasta ikkuna-aukon alareunaan tai parvekekaiteen päälle.

Mikäli hätäpoistumistien asentaminen mietityttää, me Värisetillä autamme sinua mielellään! Pyydä asiantuntijamme arviokäynnille.

Hätäpoistumistien asen­nus

Poistimisteiden asennuksessa on tärkeää noudattaa aina valmistajan ohjeita. Mikäli teiden asennus mietityttää, pyydä edustajamme arviokäynnille. Asennamme hätäpoistumistiet mielellämme puolestasi.

Laa­duk­kaat tuot­teet

Väriset Oy:n asentamat hätäpoistumistiet ovat suomessa valmistettuja laadukkaita Nesco Oy:n valmistamia tuotteita.

Tilaa maksuton arviokäynti

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.

Voit myös soittaa 020 7344 766


Minua kiinnostaa*


Huomaathan, että lomaketta ei voida lähettää, ellet ole hyväksynyt tietosuojakäytäntöä ja täyttänyt pakollisia kenttiä.

Huolto-opas 2020

Lue lisää talon maalauksesta, katon pinnoituksesta, sadevesijärjestelmistä ja kattoturvatuotteista – lataa maksuton opas!

Asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa uutiskirjeemme ja saat hyödyllistä tietoa talosi kunnossapidosta.