fbpx
Arvomme taas 5000 € arvoisen maalauslahjakortin! Osallistu täältä

Hätäpoistumistikkaat

Turvaa hätätilanteiden varalle.

Hätäpoistumistikkaat tai palotikkaat asennetaan, jotta tulipalossa tai muussa hätätilanteessa kiinteistöstä poistuminen onnistuu turvallisesti.

Meiltä on saatavilla palotikkaat tai hätäpoistumistiet monenlaisiin kohteisiin. Suomessa valmistetut laadukkaat tuotteemme takaavat turvallisen poistumisen hätätilanteessa. Sen lisäksi, että tuotteemme ovat turvallisia, ne myös näyttävät hyvältä ja kestävät säärasitusta ruostumatta.

Sivuttaissuuntaista liikkumista varten voidaan asentaa poistumisputket ja käsijohteet.

Milloin hätäpoistumistie vaaditaan?

Hätäpoistumistie tulee suunnitella aina kohteen mukaan. Ammattilaisemme suunnittelevat kattoturvatuotteet turvallisuusvaatimusten mukaisiksi. Hätäpoistumistie tulee asentaa, mikäli putoamiskorkeus ikkunasta tai parvekkeelta ylittää 3,5 m. Normaalisti korkeus mitataan maasta ikkuna-aukon alareunaan, parvekekaiteen päälle.

Mikäli hätäpoistumistien asentaminen mietityttää, me Värisetillä autamme sinua mielellämme! Pyydä asiantuntijamme arviokäynnille, niin suunnittelemme sinulle parhaan ratkaisun.

Hätäpoistumistien asen­nus

Poistumisteiden asennuksessa on tärkeää noudattaa aina valmistajan ohjeita. Mikäli teiden asennus mietityttää, pyydä meidät arviokäynnille. Asennamme hätäpoistumistiet mielellämme puolestasi. Hätäpoistumistikkaiden asennus kestää yleensä vain päivän, ja hätäpoistumistikkaita voidaan asentaa ympäri vuoden. Uusilla hätäpoistumistikkailla on sekä turvallisuutta että talosi ilmettä kohetava vaikutus.

Laa­duk­kaat tuot­teet

Väriset Oy:n asentamat hätäpoistumistiet ovat Suomessa valmistettuja laadukkaita Nesco Oy:n valmistamia tuotteita. Voit tutustua Nescon tuotteisiin täällä.

Tilaa maksuton arviokäynti

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.

Voit myös soittaa 020 7344 766


  Kiinteistön tyyppi*:

  Minua kiinnostaa*


  Huomaathan, että lomaketta ei voida lähettää, ellet ole hyväksynyt tietosuojakäytäntöä ja täyttänyt pakollisia kenttiä.

  Ulkopintojen huolto-opas

  Lue lisää talon maalauksesta ja katon pinnoituksesta – lataa maksuton opas!

  Milloin on aika maalata talon ulkoverhous? Miten välttyä yllätyksiltä? Miten varmistaa viimeistelty ja laadukas lopputulos?

  Näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin saat vastauksen maksuttomasta Ulkopintojen huolto-oppaasta.

  Hintaopas 2022

  Selvitä talon maalauksen hinta – lataa maksuton opas!

  Mitä maksaa talon maalaus? Oppaasta saat ajankohtaista tietoa ulkoverhouksen maalauksesta ja tiilikaton pinnoituksesta.

  Talon ulkomaalauksen hinta voi vaihdella suuresti eri kohteiden välillä. Lataa maksuton Hintaoppaamme ja lue, miten hinta määräytyy!

  Asiakkaidemme kokemuksia

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat hyödyllistä tietoa talosi kunnossapidosta.


   Lue Värikynä-blogista