Lapetikkaat

Kotimaiset lapetikkaat turvalliseen katolla liikkumiseen.

Katon huoltaminen ja muut kattotoimet käyvät turvallisemmin ja kätevämmin käytännöllisten lapetikkaiden avulla.

Lapetikkaat eli kattotikkaat asennetaan katolle lappeen suuntaisesti. Lapetikkaat asennetaan samasta syystä kuin kattosillatkin, eli turvallisen kulkuyhteyden varmistamiseksi. Kiinteistön omistajan vastuulla on huolehtia, että nuohooja pääsee turvallisesti suorittamaan työnsä ja että myös muille säännöllistä huoltoa vaativille kohteille päästään kulkemaan turvallisesti.

Ovatko lapetikkaat vaihdon tarpeessa?

Lapetikkaiden, kuten muidenkin kattoturvatuotteiden kunto kannattaa tarkastaa aika ajoin. Monissa vanhoissa kiinteistöissä on kattotikkaita, jotka eivät täytä enää tämän päivän turvallisuusvaatimuksia. Näistä hyvänä esimerkkinä mainittakoon vanhat puiset ja lahonneet lapetikkaat. Uusimalla katon lapetikkaat huolehditaan turvallisuus ajan tasalle ja samalla talon ulkonäkö kohenee. Asiantuntijamme tulevat mielellään tarkistamaan lapetikkaanne sekä muiden kattoturvatuotteidenne kunnon, ja kertovat parhaan ratkaisun.

Lapetikkaiden asennus

Lapetikkaiden asennuksessa on tärkeää noudattaa aina valmistajan ohjeita. Oikein asennettuna kattotikas voi toimia myös turvaköyden asennuspisteenä. Mikäli tikkaiden asennus mietityttää, pyydä asiantuntijamme arviokäynnille. Asennamme lapetikkaat mielellämme puolestasi. Kattotikkaita voidaan asentaa vuoden ympäri, ja niiden asennus sujuukin yleensä päivässä.

Laadukkaat tuotteet

Väriset Oy:n asentamat lapetikkaat ovat Suomessa valmistettuja laadukkaita Nesco Oy:n valmistamia tuotteita. Nescon tuotteisiin voit tutustua täällä.

Tilaa maksuton arviokäynti

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.

Voit myös soittaa 020 7344 766


Minua kiinnostaa*


Huomaathan, että lomaketta ei voida lähettää, ellet ole hyväksynyt tietosuojakäytäntöä ja täyttänyt pakollisia kenttiä.

Huolto-opas 2020

Lue lisää talon maalauksesta, katon pinnoituksesta, sadevesijärjestelmistä ja kattoturvatuotteista – lataa maksuton opas!

Asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa uutiskirjeemme ja saat hyödyllistä tietoa talosi kunnossapidosta.