fbpx
Arvomme taas 5000 € arvoisen maalauslahjakortin! Osallistu täältä

Lumiesteet

Paranna kattosi laatua ja turvallisuutta Värisetin lumiesteillä.

Lumiesteiden tehtävänä on estää lumimassan putoaminen katolta hallitsemattomasti. Lumiesteet suojaavat putoavan lumen aiheuttamilta esine- ja henkilövahingoilta ja lisäävät siten rakennuksen turvallisuutta.

Lumiesteet suojaavat pihallasi kulkevia putoavalta lumelta. Uusiin kiinteistöihin lumiesteet vaaditaan nykyään jo ennen muuttokatselmusta, mutta monesta vanhemmasta talosta ne saattavat edelleen puuttua.

Lumieste valitaan aina talon katemateriaalin ja katon jyrkkyyden mukaan. Määräysten mukaan suojattavia paikkoja ovat rakennuksen sisäänkäynnit ja kulkuväylät, rakennusta ympäröivä katualue sekä talvikäytössä olevat oleskelualueet ja muut yleiset alueet.

Katolta tippuva lumi ja jää ovat aina kiinteistön omistajan vastuulla eikä vakuutus korvaa niiden aiheuttamia vahinkoja.

Meiltä löydät lumiesteet kaikille katetyypeille. Käyttämämme tuotteet ovat kotimaisia ja ne täyttävät kaikki tarvittavat turvallisuusvaatimukset. Turvallisuuden lisäksi tyylikkäät lumiesteemme kohentavat talosi ilmettä.

Lumiesteiden asennuksessa on tärkeää noudattaa aina valmistajan ohjeita. Mikäli lumiesteittesi kunto mietityttää, pyydä meidät arviokäynnille. Asiantuntijamme kertovat teille parhaan ratkaisun.

Lumiesteiden asen­nus

Lumiesteiden asennuksessa on tärkeää noudattaa aina valmistajan ohjeita. Mikäli esteiden asennus mietityttää, pyydä edustajamme arviokäynnille. Asennamme lumiesteet mielellämme puolestasi.

Laa­duk­kaat tuot­teet

Väriset Oy:n asentamat lumiesteet ovat suomessa valmistettuja laadukkaita Nesco Oy:n valmistamia tuotteita. Voit tutustua Nescon tuotteisiin täällä.

Tilaa maksuton arviokäynti

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.

Voit myös soittaa 020 7344 766


  Kiinteistön tyyppi*:

  Minua kiinnostaa*


  Huomaathan, että lomaketta ei voida lähettää, ellet ole hyväksynyt tietosuojakäytäntöä ja täyttänyt pakollisia kenttiä.

  Ulkopintojen huolto-opas

  Lue lisää talon maalauksesta ja katon pinnoituksesta – lataa maksuton opas!

  Milloin on aika maalata talon ulkoverhous? Miten välttyä yllätyksiltä? Miten varmistaa viimeistelty ja laadukas lopputulos?

  Näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin saat vastauksen maksuttomasta Ulkopintojen huolto-oppaasta.

  Hintaopas 2022

  Selvitä talon maalauksen hinta – lataa maksuton opas!

  Mitä maksaa talon maalaus? Oppaasta saat ajankohtaista tietoa ulkoverhouksen maalauksesta ja tiilikaton pinnoituksesta.

  Talon ulkomaalauksen hinta voi vaihdella suuresti eri kohteiden välillä. Lataa maksuton Hintaoppaamme ja lue, miten hinta määräytyy!

  Asiakkaidemme kokemuksia

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat hyödyllistä tietoa talosi kunnossapidosta.


   Lue Värikynä-blogista