fbpx

Kattoturvatuotteet, Vehmaa

Kattoturvatuotteiden tarkoitus on varmistaa, että kulkeminen katolla on turvallista.

Kattoturvatuotteiden tehtävä on nimensä mukaisesti lisätä katon ja sen ympäristön turvallisuutta. Kattoturvatuotteita ovat muun muassa lumiesteet, kattosillat, putoamissuojat, lapetikkaat, palotikkaat ja seinätikkaat. Väriset asentaa ja myy laadukkaat kattoturvatuotteet myös paikkakunnalla Vehmaa.

Seinätikkaat, lapetikkaat ja kattosillat varmistavat, että kaikenlaiset huoltotyöt, kuten savupiipun nuohoaminen on turvallista. Lumiesteiden tehtävä on pitää lumi katolla, jotta se ei tipu sieltä kenenkään päälle. Lisäksi katolta putoava lumi voi rikkoa talon rakenteita. Määräysten mukaan kiinteistöissä pitää olla kiinteät kulkutiet, joita pitkin kulkeminen katolla on turvallista. Uusissa taloissa myös lumiesteet ovat pakolliset ja rakennusvalvonta vaatii niiden asennuksen ennen muuttokatselmusta. Kaikki kattoturvatuotteemme ovat määräysten mukaisia ja täyttävät tarvittavat turvallisuusvaatimukset.

Ovatko vanhat kattoturvatuotteet kunnossa?

Kattoturvatuotteiden kunto on syytä tarkistaa aika ajoin. Mikäli haluat varmistaa, ovatko kattoturvatuotteesi kunnossa kannattaa pyytää valtuutettu kattoturvatuotteiden tarkastajamme paikan päälle. Toki asiaan perehtynyt henkilö näkee silmämääräisellä tarkastuksella myös itse, missä kunnossa kattoturvatuotteet ovat. Kannattaa huomioida, mikäli katollasi on vanhat kattoturvatuotteet, että ne eivät välttämättä ole enää nykyvaatimusten mukaiset. Vanhoissa taloissa on monesti puusta rakennettuja kattosiltoja tai lapetikkaita. Puu luonnollisesti lahoaa ajan kuluessa, kun se on jatkuvasti säälle alttiina. Vanhat ja huonokuntoiset seinätikkaat tai lumiesteet ovat monessa tapauksessa myös vaihdon tarpeessa. Huonokuntoiset tai väärin asennetut kattoturvatuotteet voivat pahimmillaan aiheuttaa jopa vaaratilanteita.

Mi­tä teen seu­raa­vak­si?

Saat katton kun­to­kar­toi­tuk­sen ja tar­jouk­sen mak­sut­to­mal­la ar­vio­käyn­nil­lä

Käynnin aikana asiantuntijamme käy kanssasi läpi talosi katon ja siellä olevien varusteiden kunnon. Saat käynnin aikana kattavan arvion katon kunnosta sekä kiinteähintaisen tarjouksen tarvittavista asennuksista.

Kun tilaat kattoturvatuotteiden asennuksen Värisetiltä asennus kestää tyypillisesti korkeintaan yhden päivän, joten kyse ei ole kovin suuresta työstä. Asentajamme soittavat sinulle viimeistään muutama päivä ennen asennusta aikataulun sopimiseksi. Kun työ on valmis kuljetamme työstä aiheutuneet jätteet pois työmaalta. Mikäli kyseessä on kattoturvatuotteiden vaihto, kuljetamme niin sovittaessa myös vanhat kattoturvatuotteet kierrätykseen.

Tilaa maksuton arviokäynti

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.

Voit myös soittaa 020 7344 766


  Kiinteistön tyyppi*:

  Minua kiinnostaa*  Huomaathan, että lomaketta ei voida lähettää, ellet ole hyväksynyt tietosuojakäytäntöä ja täyttänyt pakollisia kenttiä.

  Huolto-opas 2022

  Lue lisää talon maalauksesta ja katon pinnoituksesta – lataa maksuton opas!

  Tutustu kattoturvatuotteisiin Vehmaa

  Asiakkaidemme kokemuksia