Olli-Pekka Niemi: “Asiantuntevaa ja fiksua palvelua”

Olli-Pekka Niemi asuu perheensä kanssa vuonna 1997 valmistuneessa talossa Espoossa.

Vuosien saatossa talon kattoon oli tullut kulumia ja likaa, minkä lisäksi sammal ja muu kasvualusta piti saada pois. Tiilikaton puhdistus sammaleesta oli ajankohtainen. Väriset Oy toteutti taloon tiilikaton puhdistuksen, pinnoituksen ja puuosien uudelleenmaalauksen. Työ toteutettiin toukokuussa 2016.

– Muutimme tähän noin kaksikymmentä vuotta sitten. Asunto-osakeyhtiöömme kuuluu myös kaksi muuta samanlaista taloa, mutta jokainen asukas huolehtii itse omasta talostaan, tietoliikennealalta hiljattain eläköitynyt Niemi kertoo.

Vastauksen sai nopeasti nettisivujen kautta

Niemi löysi Väriset Oy:n ja heidän palvelunsa tutustuessaan netissä eri yritysten kotisivuihin. Hän oli vaikuttunut hyvin toimivista nettisivuista eikä hänen tarvinnut olla huolissaan, ettei vastausta hänen sähköpostiinsa kuuluisi ollenkaan.

– Laitoin Väriset Oy:lle kyselyä työn hinnasta. Sovimme tapaamisen, juttelimme, minkälaisesta projektista on oikein kyse, jonka jälkeen neuvottelimme hinnasta ja sovimme aikataulut.

Väriset Oy toteutti neljä päivää kestäneen maalauksen toukokuussa 2016. Ensimmäisenä talon katto pestiin, jonka jälkeen lisättiin aine, joka estää sienten ja muun kasvuston ilmaantumista. Tämän jälkeen työ viimeisteltiin.

– Laitevalmistajien virheestä johtuen työ viivästyi parilla päivällä, mutta tällaista sattuu. Hyvin Väriset Oy otti vastuun, vaikka työn viivästyminen ei johtunut heistä, Niemi kertoo.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito vaivatonta

Katon kunnon yleiskatsauksessa kävi myös ilmi, että yksi tiilenpala oli irronnut katosta. Irronnut pala oli tehnyt reiän katon peltiosiin. Väriset Oy:n valppauden ansiosta säästyttiin isoilta vahingoilta.

– Hyvää konsultointipalvelua – säästimme isoja summia rahaa! Toiveemme ja tarpeemme otettiin huomioon aina urakkasopimuksen tekemisestä työn valmistumiseen saakka.

– Kommunikointi neljän työntekijän ja minun välillä oli sujuvaa, Niemi kiittelee.

Niemi on ollut tyytyväinen työn lopputulokseen. Lisäksi työllä on kahden vuoden takuu, joka lisäsi Niemen tyytyväisyyttä saamaansa palveluun. Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito vaivatonta.

– Suosittelen kyllä. Tiilikaton pesun ja pinnoituksen hinta oli juuri niin kuin oltiin sovittu ja työn ja aineiden osuudet olivat erikseen ilmoitettu, mikä teki kaiken helpoksi ilmoittaa myös verottajalle. 

Ulkopintojen huolto-opas

Lue lisää talon maalauksesta ja katon pinnoituksesta – lataa maksuton opas!

Milloin on aika maalata talon ulkoverhous? Miten välttyä yllätyksiltä? Miten varmistaa viimeistelty ja laadukas lopputulos?

Näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin saat vastauksen maksuttomasta Ulkopintojen huolto-oppaasta.