Talon maalaus, Urjala

Talon ulkomaalaus palauttaa talosi ilmeen ja arvokkuuden. Väriset maalaa talosi ulkoseinät ja nostaa talosi arvoa myös paikkakunnalla Urjala

Päivitä julkisivun ilme ja nosta talosi arvoa ulkomaalauksella. Maalaamme omakotitalojen, rivitalojen ja pienten taloyhtiöiden ulkoseinät ripeästi vuosien varrella karttuneella ammattitaidolla.

Valitsemme talollesi parhaiten sopivan maalin, teemme perusteellisen pohjatyön ja maalaamme talosi kokonaisuudessaan käsin pensselillä. Isojen pintojen maalauksessa käytämme tarpeen mukaan apuna telaa, mikä nopeuttaa työtä hieman.

Uusi maalipinta suojaa talon ulkoasua lialta ja sään rasituksilta. Talon ulkomaalaus on varmin tapa pitää ulkoverhous hyväkuntoisena. Siisti ulkopinta antaa myös näyttävän ensivaikutelman ja nostaa talon arvoa.

Kun haluat nostaa talosi arvoa ja raikastaa kodin julkisivua, tilaa ulkomaalaus Värisetiltä. Vahvuutemme on erinomainen hinta-laatusuhde. Katso vaikka itse, mitä asiakkaamme meistä sanovat.

Mitä teen seuraavaksi?

Saat kuntokartoituksen ja tarjouksen maksuttomalla arviokäynnillä

Käynnin aikana asiantuntijamme käy kanssasi läpi talosi ulkoverhouksen ja maalipinnan kunnon. Saat käynnin aikana kattavan arvion ulkoseinien kunnosta sekä kiinteähintaisen tarjouksen maalausurakasta.

  • Milloin talon ulkoseinä kannattaa maalata?
  • Talon maalauksesta on kulunut jo 10 vuotta
  • Maali hilseilee ja halkeilee
  • Julkisivun ulkonäkö ei miellytä
  • Vanhan maalipinnan värit ovat haalistuneet

Kun tilaat maalauksen Värisetiltä, se on helppo ja vaivaton tapa huolehtia talosi ulkomaalauksesta. Panostamme erityisesti työn laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Maalaamme taitavasti ja ripeästi, vuosien tuomalla varmuudella. Tyypillisesti maalaustyö on valmis 2–8 päivässä.

Huolto-opas 2024

Lue lisää talon maalauksesta ja katon pinnoituksesta – lataa maksuton opas!

Asiakkaidemme kokemuksia