Väriset kuunteli asiakasta ja vastasi tarpeeseen

Heikki Hartikainen teetti Väriset Oy:llä tiilikaton pinnoituksen. Remonttiin kuului katon pesun ja pinnoituksen lisäksi aluslaudoituksen tarkastus ja maalaus, sekä muita pieniä maalaustöitä. Heikki valitsi tekijäksi yrityksen, jonka kautta sai tarpeeseen sopivan kokonaispaketin.

Hartikaisten perhe muutti Espoon Nöykkiössä sijaitsevaan omakotitaloon sen valmistuttua vuonna 1995. Katolle kertyneitä sammalia Heikki on siivoillut vuosien varrella itse, mutta muuten katto oli ennen remonttia alkuperäiskuntoinen.

– Katseltiin, että katto alkaisi olla huollon tarpeessa. Naapuri teetti samanlaisen remontin aiemmin, jonka jälkeen todettiin, että pinnoittamalla tiilikatolle saa lisää elinikää.

Hartikaiset alkoivat tutkia asiaa ja etsiä remontille tekijää. Päätöksenteon tueksi Heikki jututti tuttujaan ja etsi katon pinnoitukseen ja tarvittaviin maalaus- ja kunnostustöihin erikoistuneita ammattilaisia.

– Tykkään liikunnan lisäksi kaikenlaisesta askartelusta ja puuhastelusta, mutta talon osalta uskon isommat remontit ammattilaisten käsiin.

– Kyseltiin suosituksia tutuilta, mutta sellainen mielikuva on, että lopulta Väriset itse tuli tarjoamaan meille remonttia samaan aikaan, kun me haettiin remontille tekijää, Heikki muistelee.

“Heiltä sai kaiken, mitä haluttiin”

Heikki pyysi tarjouksia myös muilta toimijoilta. Väriset teki kalleimman tarjouksen, joka oli kuitenkin muita paremmin Hartikaisten tarpeita vastaava – Väriset toimitti Heikin toivoman kokonaispaketin, eikä ainoastaan katon pesua ja pinnoitusta.

– Heiltä sai kaiken, mitä haluttiin. Täällä oli tehtävänä katon pesua ja pinnoitusta, mutta myös puutöitä ja maalausta. He olivat heti valmiita tekemään tarjouksen kaikesta.

– Ehkä se toinen ratkaiseva seikka oli asiakaspalvelu. Heidän palvelunsa oli asiantuntevaa ja miellyttävää. Arvostan sitä, että myyjä ymmärtää, mistä on kyse, Heikki kertoo.

“Kun töitä ruvettiin tekemään, tehtiin reippaasti ja ripeästi!”

Heikki on tyytyväinen Väriset Oy:n työhön ja tekemiseen. Sateisesta kesästä huolimatta maalausaikataulut saatiin soviteltua ja remonttityöt tehtyä. Lopputulos oli Heikin mukaan hyvä ja siisti.

– Hommat sujui ihan hyvin. Sateinen kesä aiheutti pientä aikataulusäätöä, mutta kun töitä ruvettiin tekemään, tehtiin reippaasti ja ripeästi!

– Väriset Oy:n kokonaisuus oli asiallinen. Kun homma oli tehty ja tekijät lähtivät, ei muusta kuin lopputuloksesta nähnyt, että täällä oli tehty remonttia. Isäntäväelle ei jäänyt siivoamista. Se tehtiin, mikä oli sovittu tehtäväksi.

– Onhan se paljon mukavampi kävellä talon lähellä, kun aluslaudoitukset ja muut paikat näyttävät siistiltä. Ja jos tämä talo lähivuosina laitetaan myyntiin, vaikuttaa siihen positiivisesti se, että paikat ovat kunnossa. 

Ulkopintojen huolto-opas

Lue lisää talon maalauksesta ja katon pinnoituksesta – lataa maksuton opas!

Milloin on aika maalata talon ulkoverhous? Miten välttyä yllätyksiltä? Miten varmistaa viimeistelty ja laadukas lopputulos?

Näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin saat vastauksen maksuttomasta Ulkopintojen huolto-oppaasta.