Kattosillat

Kattosilta turvaa liikkumisen katolla poikittaissuunnassa.

Kattosillan tehtävä on turvata harjansuuntainen liikkuminen katolla.

Tarpeeksi leveällä kattosillalla on varma astella. Ammattilaisen asentamalla kulkusillalla sinä ja vaikkapa nuohooja kuljette katolla turvallisesti. Rakentamismääräysten mukaan kiinteistön kaikkiin huollettaviin rakennusosiin tulee olla turvattu kulkuyhteys sekä turvallinen työskentelymahdollisuus. Vesikatolla suojattu ja katkeamaton kulkuyhteys vaaditaan muun muassa savupiipulle ja ilmanvaihtolaitteille.

Kattosilta valitaan aina katemateriaalin mukaan, sillä eri katemateriaalit vaativat erilaiset kiinnikkeet. Meiltä saat kattosillan asennuksen kaikille katoille. Käyttämämme kattosillat ovat kotimaisia ja ne täyttävät kaikki tarvittavat turvallisuusvaatimukset.

Kattosiltojen asen­nus

Kattosiltojen asennuksessa on tärkeää noudattaa aina valmistajan ohjeita. Mikäli siltojen asennus mietityttää, pyydä edustajamme arviokäynnille. Asennamme kattosillat mielellämme puolestasi. Uudet kattosillat takaavat turvallisen kulun katolla sekä kohentavat talosi ulkonäköä. Asennus hoituu yleensä päivässä, ja kattosiltoja voidaan asentaa ympäri vuoden.

Laa­duk­kaat tuot­teet

Väriset Oy:n asentamat kattosillat ovat Suomessa valmistettuja laadukkaita Nesco Oy:n valmistamia tuotteita. Nescon kestävistä materiaaleista valmistettujen kattosiltojen pinta on karhennettu estämään liukastumista. Kattosiltoihin voidaan asentaa myös useita erilaisia turvallisuutta lisääviä varusteita, kuten kattosillan kaiteita ja vaakakiskoja. Voit tutustua Nescon tuottesiin täällä.

Ulkopintojen huolto-opas

Lue lisää talon maalauksesta ja katon pinnoituksesta – lataa maksuton opas!

Milloin on aika maalata talon ulkoverhous? Miten välttyä yllätyksiltä? Miten varmistaa viimeistelty ja laadukas lopputulos?

Näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin saat vastauksen maksuttomasta Ulkopintojen huolto-oppaasta.

Hintaopas 2024

Selvitä talon maalauksen ja katon pinnoituksen hinta – lataa maksuton opas!

Mitä maksaa talon maalaus? Oppaasta saat ajankohtaista tietoa ulkoverhouksen maalauksesta ja tiilikaton pinnoituksesta.

Talon ulkomaalauksen hinta voi vaihdella suuresti eri kohteiden välillä. Lataa maksuton Hintaoppaamme ja lue, miten hinta määräytyy!

Asiakkaidemme kokemuksia

Lue Värikynä-blogista