Kattosillat

Kattosilta turvaa liikkumisen katolla poikittaissuunnassa.

Kattosillan tehtävä on turvata harjansuuntainen liikkuminen katolla.

Tarpeeksi leveällä kattosillalla on varma astella. Ammattilaisen asentamalla kulkusillalla sinä ja vaikkapa nuohooja kuljette katolla turvallisesti. Rakentamismääräysten mukaan kiinteistön kaikkiin huollettaviin rakennusosiin tulee olla turvattu kulkuyhteys sekä turvallinen työskentelymahdollisuus. Vesikatolla suojattu ja katkeamaton kulkuyhteys vaaditaan muun muassa savupiipulle ja ilmanvaihtolaitteille.

Kattosilta valitaan aina katemateriaalin mukaan, sillä eri katemateriaalit vaativat erilaiset kiinnikkeet. Meiltä saat kattosillan asennuksen kaikille katoille. Käyttämämme kattosillat ovat kotimaisia ja ne täyttävät kaikki tarvittavat turvallisuusvaatimukset.

Kattosiltojen asen­nus

Kattosiltojen asennuksessa on tärkeää noudattaa aina valmistajan ohjeita. Mikäli siltojen asennus mietityttää, pyydä edustajamme arviokäynnille. Asennamme kattosillat mielellämme puolestasi. Uudet kattosillat takaavat turvallisen kulun katolla sekä kohentavat talosi ulkonäköä. Asennus hoituu yleensä päivässä, ja kattosiltoja voidaan asentaa ympäri vuoden.

Laa­duk­kaat tuot­teet

Väriset Oy:n asentamat kattosillat ovat Suomessa valmistettuja laadukkaita Nesco Oy:n valmistamia tuotteita. Nescon kestävistä materiaaleista valmistettujen kattosiltojen pinta on karhennettu estämään liukastumista. Kattosiltoihin voidaan asentaa myös useita erilaisia turvallisuutta lisääviä varusteita, kuten kattosillan kaiteita ja vaakakiskoja. Voit tutustua Nescon tuottesiin täällä.

Tilaa maksuton arviokäynti

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.

Voit myös soittaa 020 7344 766


Minua kiinnostaa*


Huomaathan, että lomaketta ei voida lähettää, ellet ole hyväksynyt tietosuojakäytäntöä ja täyttänyt pakollisia kenttiä.

Huolto-opas 2020

Lue lisää talon maalauksesta, katon pinnoituksesta, sadevesijärjestelmistä ja kattoturvatuotteista – lataa maksuton opas!

Asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa uutiskirjeemme ja saat hyödyllistä tietoa talosi kunnossapidosta.